فروشگاه آنلاین فایل

سایت جامع فروش فایل های کمیاب

اطلاعیه فروشگاه

توجــه : پس از انجام مراحل خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود تمامی مراحل را تا دریافت کد پیگیری سفارش انجام دهید ؛ اگر نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و دوباره اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. باز هم در صورت مشکل در خرید به قسمت پشتیبانی مراجعه کنیدEmail : a.raisi7851@yahoo.com صاحبان پایان نامه هایی که در سایت ثبت شده است در صورت نارضایتی ، لطفا با فروشگاه در تماس باشید تا هرچه سریع تر برای حذف این مورد از روی سایت اقدام گردد . با تشکر

دانلود تحقیق جامع و کامل در مورد انواع پنیر

دانلود تحقیق جامع و کامل در مورد انواع پنیر               مقدمه پنیر فرآورده ای است که بعد از انعقاد پروتئین شیر و خروج آب پنیر بدست می آید. پنیر یکی از محصولات با ارزش موجود در شیر است و دارای ارزش غذایی بسیار خوبی است. در این صنعت قسمتی از ویتامین های محلول، در آب پنیر از بین می رود ولی بیشتر مواد مغذی شیر در دلمه پنیر باقی می ماند. میزان ویتامین A موجود در پنیر به جز پنیرهایی که از نظر چربی فقیر هست ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

دانلود پاورپوینت جامع و کامل تولید کیک

دانلود پاورپوینت جامع و کامل تولید کیک               فهرست مطالب کیک جزء محصولات صنایع غذایی است که مصرف خوراکی و عام دارد. انواع کیک ها مواد اولیه ی کیک نقش مواد در کیفیت انواع کیک جدول درصد و خاصیت ترکیبات کیک پودرهای نیمه آماده کیک فرآیند تولید کیک آشنايي با خط تولید کیک بخش کنترل کیفیت دانش و ویژگی هایی که واحد کنترل کیفیت و تیم عملیاتی آن بایستی دارا باشند عبارتند از حوزه عملیاتی واحد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,300 تومان

تحقیق و گزارش کامل تهيه انواع مربا

تحقیق و گزارش کامل تهيه انواع مربا               فهرست مطالب فصل اول. 2 مقدمه : 2 تولید مربا با روش سنتی. 3 فصل دوم 5 تولید مربا به روش صنعتی. 5 مواد اوليه. 5 1 ـ ميوه و سبزي.. 5 2ـ‌ مواد قندي.. 5 3 ـ‌ پكتين. 6 4 ـ اسيد 7 5ـ‌ ديگر افزودني‌هاي مجاز. 7 1 ـ مقدار ميوه 7 2ـ شكر. 8 3ـ پكتين. 8 4 ـ‌ اسيد 8 آب.. 8 1 ـ آماده‌سازي مي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,100 تومان

دانلود پاورپوینت مفید ارزیابی حسی صنایع غذایی

دانلود پاورپوینت مفید ارزیابی حسی صنایع غذایی           فهرست مطالب ارتباط علوم صنايع غذايي با علم کشاورزي تعريف ارزيابي حسي عوامل موثر بر خواص انساني دلايل کاربرد روش حواس سنجي جايگاه آزمونهاي حسي در علم مواد غذايي  مهتمترين عوامل موثر بر بوي مواد غذايي طبقه بندي آزمونهاي حسي طراحي تحصيلات مورد نياز آزمون حسي تحصيلات اساسي مورد نياز در هر آزمون حسي عبارت اند از وسايل پختن نمونه محل مخصوص اتاقک هاي اعضاي گرو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,100 تومان
تعداد صفحه(1):